onsdag, juli 06, 2011

Bra sound

Japp, idag fick jag hem nya anläggningen. Det blev Harman Kardons nya flaggskepp; HK 3490 och högtalarna; Duevel Planets.
Det var mycket mer kräm i de här högtalarna än vad jag hade väntat mig, en otroligt djup och väldefinierad bas - tajt och gôtt ljud genom hela registret ända upp i den krispigaste diskanten.
Här är några bilder, som dessvärre är lite gryniga - jag hade fel inställning på kameran - men ändå liksom...





7 kommentarer:

roma sa...

De högtalarana ser trevliga ut! Kostar, om man får fråga? (Har H.Kardon-stärkare.)

Max sa...

10 000:- och dom är värda varenda spänn kan jag lova. Ljudet har, på grund av sfärerna, ett sätt att liksom inte komma från någonstans, trots att det är en klart definierad stereobild. Ljudet sprids i 360°. Jag har suttit och lyssnat på plattor hela dagen och skivorna låter som om jag hör dom på nytt - hittar massor av nyanser och till och med grejer jag inte har hört i musiken tidigare.

Du får komma hit och koilla läget!

roma sa...

Absolut! Checkat hur BB låter? : ) Finns de i flera färger?

Max sa...

Nej, jag har ingen CD-spelare ännu, men skall skaffa en. Kolla bilden här på BM ett par inlägg längre ner så ser du färgerna - jag tror inte det finns fler i nuläget iallafall - men de finns i krom, helt spegelblanka... om man nu gillar den grejen. jag valde rött därför att det matchar bänken och skivspelaren - och det ser redigt fränt ut i rummet nu. Oboy vilket sound alltså!

roma sa...

Kollade faktiskt upp dem och de fanns i många färger. Ditt färgval är klockrent med tanke på det andra. Gött att den färgen fanns!

Ja, jag får komma och lyssna. De jag har är bra men de tyckts inte riktigt funka i mitt avlånga stora rum.

toaklotter sa...

Upptäck Sveriges roligaste humorblogg. http://www.toaklotter.se

Anonym sa...

fan, du ska lägga klöverna på din egen musik!
världen behöver den, den vet det in än bara...

HH