fredag, februari 13, 2009

Det är bara att läsa...

... innantill. Här är en mycket kort artikel - tar bara någon minut att läsa - om Fluor.
Vi ser här hur politiker, helt enkelt bara bestämmer att nu skall folk jävlar ha Fluor i kroppen, vare sig dom vill eller inte.
Här snackar vi inte om att de som bestämmer fixar till att folk har tak över huvudet och kan få en chans att leva drägligt - nej, här skall alla klutar till för att folk skall få mindre hål i tänderna - med hjälp av Fluor, that is!
Varför delar dom inte ut tanborstar istället om nu tandhälsan är så in i Helvete viktig?
Hur lång tid skall det ta för människor att begripa att politik inte är till för att göra saker och ting bättre - det är precis tvärtom.
Om politiska strukturer hade fungerat så skulle ju saker och ting vara i ordning nu, tycker man... efter ett antal tusen år av politikerstyre. Det kommer inte att med politikers hjälp, vilken färg man än väljer, bli bättre för folk - det är bara ett uppehållande av ett eländigt status quo - för dig och mig. Och ett uppehållande av makt, rikedom och fördelar för dom som styr.
Klicka här nu för fan och läs

7 kommentarer:

Anonym sa...

"tanborstar" - att borsta bort solbrännan med? : D

Jo, men visst är tandhälsan viktig. Taskig hygien i mun vandrar och kan sätta sig på hjärtat.

Hörde ett program på radio, och ja, flour har gjort underverk med kariesen. Det är bara att se skillnaden i min mun och min sons. Han har inte en enda lagning medan min mun är full att amalgamkratrar (inte så nyttigt det heller) detta trots att vår tandborstning ligger på samma nivå. (Dock tar inte flouren det som orsakar tandlossning.)

Fast, dricka flour... det låter ju inget vidare alls. Flouren i tandkräm spottar man ju ut, men som sagt, dricka...

"Och ett uppehållande av makt, rikedom och fördelar för dom som styr" - Så har det alltid varit och jag är rädd att det är därför det ligger i vår natur, folk mördar varann för detta. T o m schimpanser gör så har man tydligen kunnat se. Där är det inte alltid den störste apan som styr utan den smartare som lobbar för sin sak i gruppen. Varför kan man undra, en apa i djungeln? Kan det var för mucho bävers skull? Same old scene.

Max sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Max sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Max sa...

Synd bara att Fluor är ett gift och att det är så svindyrt med Fluorfri tan(D)kräm.

Anonym sa...

Det är väl vad man säger är typiskt. Jag är lika störd som du på all skit vi ofrivilligt/omedvetet får i oss, inte fråga om något annat. Inklusive nu också flour, som du intensivt informerat om.

Men det finns ju så extremt mycket skit; sötningsmedel, transfetter etc etc som bara syftar till att på ett eller annat sätt tjäna pengar åt producenten. Flour har ändå en fördel, det håller hålen stången. Dessutom kan man i allafall i Sverige välja bort det. Mycket kan man inte värja sig för på samma sätt.

Som det är nu har vi väl lite Klor i dricksvattnet? Vad fan ska man göra? Ta ex.vis det här med spädbarnen som dog i Kina pga tillsatser i mjölkpulver. Helt jävla otroligt, de häver i skit utan att på minsta sätt kolla om det är skadligt. Och det pågår här också. Finns det inga tester som BEVISAR (påstå räcker ingenstans) att något är skadligt så är det bara att ösa på tills en sådan analys dyker upp. I Kina dömde de till "lite" kännbara straff, här händer ingenting.
Eller ta mediciner, du får en medicin för en åkomma. Den medicinen fuckar med något annat i kroppen, då får du ytterligare en medicin för att råda bot på problemet den andra medicinen skapat. De finns de som haft ända upp till tio-elva mediciner. Och de har först blivit bra/bättre när de slutat med rubbet. En del har hunnit dö av medicinen.
Med detta menar jag självklart inte att mediciner inte är bra utan jag bara indirekt undrar: vad är så speciellt med just giftet Flour? I en fullständigt oöverskådlig uppsjö allt annat skadligt vi får i oss?

Anonym sa...

Ang dyrare, giftfri tandkräm. Det gäller all Ekomat, inte specifikt tandkräm.

Max sa...

Jojo, som om jag inte visste...