lördag, augusti 08, 2009

Spritt språngande galen

Nu, efter de senaste dagarnas controversy här på bloggen, torde det stå klart för alla och en var att; Abby är spritt språngande galen - en Lunatic Fringe-figur som hoppar omkring på bergsklipporna och howlar upp mot månen. En sådan tokstolle kan ju knappast få på sig brallorna rätt bakofram, inte tänka en rak, normal tanke och dessutom inte vara i stånd att hantera ett tangentbord med bokstäver, eller hur?
Ni har helt rätt! Abby är helt frånvänd, har tappat all sans och balans, har vänt Gud och Darwin ryggen - har helt naket börjat genera sig i tredje läroverket - som varken hör religion eller vetenskap till. En avfälling - förtvinad och vilseledd, och intill döden ... förlorad...
Men jag håller på med akvarium också - och det kräver en jävlans närvaro och kunskap. Jag vill bara sträcka upp ett litet pekfinger och säga att här gäller det att veta vad man sysslar med. (Bra, syssla med det då, din jubelidiot - säger ni...)
Här är ett 1000-liters kar med vildfångade Discus-ciklider... och jo, jag klarar av det trots att jag mestadels hoppar och skuttar som en apa omkring här ute i Torslanda, skrämmer barn och vuxna med domedagsprofetior och medelst megafon står och gapar på torget om mobilstrålning och fluortandkräm...
(Det går att klicka på bilden - för större bild... om nu någon överhuvudtaget skulle vilja det...)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Yes!
Sjyssta ciklider - ser dem gärna live och på plats. Jag har fiskekort och är lite curious på hur dessa små delikatesser tapetserar gomseglet efter en hastig vändning på utegrillen?

Nyfiken blågul

Max sa...

Vem du än är - anonyme... så är du välkommen. Filéerna kostar dock tusen spänn per fisksida...

Anonym sa...

Se där jag två värdar möts till slut.

/Maths D.

Anonym sa...

ciklider eller cikreter?

// fishy

Anonym sa...

Jävlar, där var det ordning. En fröjd för ögat! Svenningsson