torsdag, maj 12, 2011

Lite för Roma att bita i

Roma, läs denna - skumma inte! Han får in en jävla bra grej precis i slutet!


Klicka här och läs

6 kommentarer:

roma sa...

Artikelförfattaren tycks ha inspirerats av en av mina kommentarer här på Burg. : ) Mycket Orwell och frihet är slaveri.
Ja, vad ska jag säga? Han påpekar på något som de flesta europeer tycker, att amerikanarna borde skaffa sig mer under pallet. Men de är så uppfyllda av sig själva (påstår jag) att de inte bryr sig. Många hittar inte ens sitt eget land på kartan. Givetvis gäller inte det alla amerikanare, bara att titta på antalet Nobelpristagare, men tillräckligt många för att det ska bli ett "problem".
OBL då...han menar alltså att en dialysmaskin skulle bevisa att det var OBL? Och bilden på apparaten hade inte blivit ifrågasatt som fake? Come on! Det finns inget de kan göra som inte skulle luppas och förkastas, även om det var dagsens sanning.

Nu verkade det här inte vara dagsens sanning. Jag har att välja på tro, eller inte tro eller helt enkelt skita i't. Min programmering kärvar lite märker jag...bäst att smörja upp med lite rosé.

Max sa...

Gôtt! Fyll på med Rosé och skit i det! :-)

Max sa...

Det var den här lilla knorren på slutet som var så skön - och sann!

'What is really alarming is the increasingly arrogant sloppiness of these lies, as though the government has become so profoundly confident of its ability to deceive people that they make virtually no effort to even appear credible.'

roma sa...

Högmod går före fall.

Max sa...

Det har försvunnit en massa kommentarer i posterna... mycket underligt. Vill bara säga att det inte är jag som tagit bort dom!

?????

roma sa...

Ja, du kommer väl ihåg vad jag skrev... det var något om rosévin. : )