torsdag, juni 09, 2011

Övervakningsredskapen biter tillbaka

Jahapp, här har det varit lugnt den senaste tiden. Jag behöver ju inte direkt gagga för döva öron och blinda ögon på en blogg som denna, men gör det ändå! För att jag ännu kan - snart är det slut med sådant här - det kommer "de som bestämmer" att se till.
USA trappar upp sitt världsherravälde mer och mer, och den som inte ser att jänkarna alltmer beter sig som nazisterna gjorde när de tog makten - är sannerligen blind.
Nu gäller det ju att liksom kuva de sista procenten av befolkningen så att man får en lydig massa att regera över. Men det finns trots allt en uppvaknande skara som inte riktigt ger sig - undrar om detta räcker för ett massivt motstånd, eller om det skall gå åt helvete alldeles, därborta?
Så som det är i USA blir det efter en tid här också - så det är liksom bara att luta sig tillbaka och betrakta showen!

Man förser folk med otroligt intrikata "gizmos" för att kontrollera varje människas förehavanden - det är mobiler, mp3-spelare o.s.v. Grejen är att det går att filma med mobilerna, frågan är bara; blir man en brottsling om man filmar när "Lagen" gör övertramp? I USA är det inte bra om man filmar vad farbror polisen håller på med. Vi ser i länken en artikel med tillhörande film hur de sviniga amerikanska poliserna beter sig. Att polisasen därborta skjuter, tazerar och förnedrar först - och (kanske) frågar sedan, är mer regel än undantag. Snart sker samma sak i sverige!
Läs artieln, titta på filmen - och fundera...
Klicka här, läs och titta på filmen

1 kommentar:

karrokaja sa...

Det är typ redan här... man får ett jävla förtroende för poliser när man ser sånt här... (NOT!!)

http://kulturbloggen.com/?p=17604

Dock är ljudet lite hackigt i filmen.
men kolla den.
inte samma typ av våld så va... men nog så långt över gränsen!
Poliserna blev friade från domstol med en varning har jag för mej...

Har själv blivit stoppad av polisen... hade varit och dykt, vilket man blir trött av, dessutom hade jag gått i sömnen natten innan och slagit sönder ögonbrynet och fått en stor blåtira pga det och det var en massa kaka på kaka med otur som gjorde att jag såg ut som värsta pundaren, men poliserna (som jag mötte helt random) var väldigt trevliga, dom frågade försiktigt ut mej om lite allt möjligt, kom fram till att jag bara var en trött sömngångare som ville hem och sova. sen hade dom inget att göra så dom skjutsade hem till Järna :D det är ju så dom SKA bete sej.
Inte så som dom gör på filmen i din länk... fy satan!
Jävligt mycket creds till filmaren, blir glad när man ser folk som inte ger sej för 5 öre!