onsdag, november 09, 2011

Fluor... igen...

Det är just det där med "reduced IQ" som sticker ut lite speciellt. Jag blev riktigt illamående när jag såg kompisen ge sina småbarn Fluortabletter vid läggdags... Men höll mig och sa inget.
Klicka här och läs

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vill du att folk ska se vad skriver?
För dom som läser din blogg (det där lilla gänget) dom har nog fattat grejen, om dom vill göra nåt eller ej, det är deras problem.
Men det finns ju en massa andra folks som inte läser här, så... nu ska jag föreslå något redigt dumt.
Länka dina inlägg på facebook. det gör jag med min blogg och det är fler som läser.
Pröva iaf... några inlägg! och se om det blir nån skillnad. inte att du ska få många läsare, utan att folk läser det du skriver.

Ett förslag bara.

Själv använder jag fluorfri tandkräm;)

Krax i höstmörkret!!

Max sa...

Det är ett bra förslag! Nu är jag dock inte ute efter att missionera. Hade jag skrivit en egen "bok" så skulle jag gjort som du föreslår - blottat mg för en miljon idioters spott och spe, och tagit fajten!
Jag är inte ute efter att få folk att ändra uppfattning - det jag skriver om här fyller endast en enda funktion och det är att "skriva av mig", en blogg bara. Om folk tycker att något är intressant får de arbeta vidare själva. Det är inte min uppgift att påverka någon. Jag arbetar med mig själv och saker och ting förändras dagligen.
Sedan kan man alltid dryfta åsikter och föra någon slags diskussion här - det är bara kul, men mer än så är det inte!

Anonym sa...

Tråkigt :(

Max sa...

Njaa, tråkigt vet jag inte... Men jag tror att man måste låta människor komma till insikt själva. Vi har alla ett unikt sätt att se på saker och ting - och vad det i grunden handlar om är att vakna upp, och samtidigt vilja vakna upp, att se omvärlden utan rosa gardiner framför ögonen.
Det fina är att tankar och idéer kan spridas från människa till människa - du kan ta bitar som du tycker är intressant här - och snacka om det med dina vänner. Någon i din bekantskapskrets för någonting vidare - o.s.v.
Ett sätt är givetvis att, som du föreslår, packa en massa information och lägga ut på FB - idën är inte alls dum och jag dissar inte det sättet att nå ut till många. Men, skall man göra på det sättet gäller det att vara förberedd att ha massor "på fötterna" och samtidigt vara beredd att jobba mycket med att följa upp informationen.

Anonym sa...

Jag tror inte att folk är hjärntvättade, eller "förstörda" på nåt vis
Jag tror att folk helt enkelt inte har lärt sej att se "behind the scenes"

Ta en lat tonåring.
Dom kommer inte diska, inte laga mat, inte städa eller nånting i den stilen av sej själva. Dom måste ha en förälder som sparkar dom i röven för att dom ska göra det.

Samma sak med din info.
Du sparkar människor i röven så att dom kommer igång med sina ögon.
Och blir det en diskussion så tycker iaf jag att du har rätt mkt på fötterna, huvudsaken är inte att diskutera detta, utan att ge folk möjligheten till att se vad som händer.

Om du lite surmulet sitter och pratar om att folk är hjärntvättade utan att visa det för dom så är det ju klart att dom kommer fortsätta bete sej så.

Men om du visar dom möjligheten så kommer du få respons.
vissa saker kommer dom gå emot, andra saker kommer dom hålla med och efter ett tag kanske dom kommer med sånt som inte du tänkt på.

Sen är det ju upp till var och en att göra något utifrån detta.
Får du ingen respons över huvudtaget så kan du lätt säga att folk är hjärntvättade, Facebook är ju en buffé av information, tycker man att det är jobbigt att läsa det viktiga, ja då är man "såld" så att säga.

Nu låter jag skitgrinig och sur på dej men det är inte alls meningen.
Jag älskar dina inlägg och lär mej nåt nytt varje gång och det tycker absolut att du ska ge andra människor också :)

H/Den kraxiga från Järna