lördag, maj 09, 2009

Vänsterhänt

Ja, nu är det 15 dagar sedan jag bröt armen. Det hände på cykelbanan, jag skulle köra om en cyklist. Det var en tjej och hon pratade i mobiltelefon... Javisst, ödets ironi - inte sant? Om det skall hända mig något så skall det så klart utlösas av att någon babblar i sin helvetes jävla förbannade kuk-fitt-mobil!
Nåväl, den cyklande och talande mobilflanen "hörde" att jag kom bakom henne och vred på sitt mobilhuvud åt vänster. I och med att hon enbart styrde med en hand så styrde hon även hela ekipaget åt vänster... rakt ut i banan - med påföljd att jag fick tvärnita. Klart slut - tvärnit är lika med att hojen lägger sig och att man dråsar i asfalten med vurpollonet först och sedan axeln i rask följd. Även höften och högerbenet fick sig en rejäl smäll och nu vet jag vad "lårkaka" innebär.
Armen gick av på två ställen straxt under axelledskulan och i och med att brottet ligger under alla de muskel- och senfästen som sitter fast i kulan och att inga benbitar hamnade snett utan ligger där de skall så beslutade (thank fuck) läkarna sig för att inte operera - utan att det skulle få läka - the long way...
Ja, fy fan - det är läskigt att inte ha någon rörlighet i högerarmen, men nu har sjukgymnastiken satt igång och jag skall förhoppningsvis vara klar inom 6-8 veckor.
En skön grej är att upptäcka vad man kan göra med vänster arm och hand - det känns som någon annan gör det.. på något sätt...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det var ju tur att du redan i ditt första inlägg efter olyckan har vänligheten att förtydliga att ditt "åsnesmiskande" går över förväntan. Nu kan världen andas ut och återgå till ekonomikriser och andra sekunda nyheter...

Lill-Ronken

Anonym sa...

vänsterhand... hmm som att spela gitarr kanske, gott när nån annan gör det liksom..

/bugy

Oldsberg sa...

Ett gammalt beprövat trick är ju att sätta sig på vänsterhanden så att den domnar en aning för att uppnå maximal känsla av att det är någon annan som utför dådet men vi konnessörer inom ämnet tar det ett steg längre: vi brukar sätta oss på själva könet så att DET domnar för att uppleva känslan av att man ronkar av någon annan... Det ni, pöjkar!

Anonym sa...

Eller varför inte en Pajala-69: Dra en stilla god ronk samtidigt som du slickar dig själv i din löööiga armhåla. Tydligen väldigt underskattat!

Lill-Ronken

Anonym sa...

Hmmm...
Vissa känner sig själva väldigt bra.
Tack för manliga monky-spanking tips.

/Stor-Lunken