tisdag, januari 22, 2008

Den läskigaste av alla clowner

Ja, det var ju ett jävla pajas-åka. Tydligen är clowner en ganska otäck företeelse för väldigt många. Den överjävligt läbbigaste av alla måste ju vara Ronny McDee. Det är något überknasigt med den här pajasens förhållande till barn... Bara att klä på sig de surrealistiska kläderna, att sminka sig på det sättet och att anlägga en sån frisyr tyder på att något är mycket galet med den här killen. Som vi ser på bildsviten nedan så syns det tydligt vad han är ute efter. Först minspelet, sedan en mycket tveksam pose med barnen och sist faktiskt ett snapshot när han åker dit. Hujedanemej!


4 kommentarer:

Anonym sa...

Ronnie McDee - Barnens bäste vän?
Usch då, det var en bildsvit som heter duga, inte någon aptithöjare som dear Mr McAbbey serverar.
Just förhållandet mat, barn och USA känns inte direkt klockren - om man inte som grädde på hamburgermoset adderar en riktigt marig clown.
Kanske dags att lansera en ny burgarserie, komplett med leksaker och sminklåda till försäljning.
"McEvil - ny grym burgare helt befriad från godsaker"
eller...
"McManne - en blodfattig svensk burgare i manegen, nu full med spån, hö och clownens egen toe jam"
Samla alla clownfigurerna: Ronnie, Pennywise, Manne och Pierot - en kollektion som t o m skrämmer en gammal Mac-Fil som Magnus "Little Big Mag" Uggla.
Att dessutom sälja sminklådan "McUp&Down Ronnies' Face", inklusive exklusiva pajasdroppar av blod i det karmosinröda läppstiftet - wow!
Det blir lite som... eh, KISS merchandise?

Hela skolklasser invaderar dessa köttinstitutioner för att trycka i sig lite elakt clownkött, för att därefter välla ut på stan i krigsmålning - kul!?
Ungefär som när det vankas fotbollsmatcher med utsocknes supporterklubbar på besök i Götet...

Eller som Diamond Dee en gång uttryckte det:
"Don't want no class reunion, the circus just left town - fooools!"

Dags att stoppa undan pudervippan och lägga en rejäl McClown i badrummets porslintron - plums-filli-bums!
"Everything floats...".

McSemla

Anonym sa...

"Det är något überknasigt med den här pajasens förhållande till barn...". Den meningen har jag skrattat åt hela dan. Mycket skojigt...

Semla är nåt på spåret. Då kanske jag äntligen kan få min dröm att gå i uppfyllelse och lansera den fetaste hamburgaren i världshistorien. Det skall vara så mycket fett på den att man dricka den, för varje tugga man tar så skall bokstavligt talat känna hur artärerna proppas igen och så skall den vara så stor att när man lyfter på det översta hamburgerbrödet för att spruta på ännu mer dressing så möts man av: en cheeseburgare! En hamburgare i hamburgaren. Den skall givetvis bara vara gjord av kött som kommer ifrån kossor som har haft fina namn, som Rosa och dylikt. Detta kulinariska mästerverks namn: McAber!
Vid närmare eftertanke så kanske Max hamburgerkedja är mer intresserade...

Anonym sa...

Oldsberg, my man!
Känner att det snart är dags för en sittning där det vankas hemgjorda McAber-burgare, pysselstund till att slöjda vår favoritclown samt en hedersstund med "Killer Clowns From Outer Space" på storbildskärmen.
Extra grogg till de som kommer sminkad som pajas!

Härmed överlämnar jag läppstiftet - any takers?

/Semla McAwful

Anonym sa...

Om du jobbar som en Ronald för det stora företaget med de gyllene bågarna så skall du om möjligt sminka av dig och ta av din kostumering vid en bilolycka innan du ringer ambulans eller motsvarande. Kidsen image går före människoliv! En härlig rekommendation från en Mackie-manual.

Locket