fredag, januari 04, 2008

Gott nytt år

Ålrajt, första posten 2008! Inte blir det någon rolig film eller något annat glättigt heller - utan jag går rätt på tankarna om hur det står och går i världen.
Satt och kollade på Rapports årskrönika igår, och precis som alla andra årskrönikor, från tidigare år, är det 99% dumhet, eller vad man skall kalla det, som styr människors totala ovilja att vakna upp och fatta att ALLT som sker - alla politiska händelser är by design. Allt är ett stort spel och vi är inte mer än brickor.
Det var till och med så att "ramen" för vissa rapporteringar i programmet var upplagda som en teaterpjäs med en scen och flera akter.
Nåväl, det skall bli intressant att följa valupptrappningen i vårt framtida fosterland. En valkampanj som mest liknar en tv-såpa och allt som sägs är hur jävla dåliga motståndarsidan är - jag har varit där och sett hur det går till, enbart pajkastning och ytterst lite matnyttigt om vad kandidaterna vill.
En sak som är uppenbar är ju att medierna i staterna är så korrupta att den inhemska befolkningen inte ens märker det själva.
Kolla in den här filmen; Outfoxed
Ganska lång, men väl värd att sätta sig och kolla på!
Man kan såklart undra vad det är som gör att just jänkarna har så svårt att dra sig upp ur hypnosträsket? Det är såklart den undermåliga utbildningen samt en väl inoljad fördumningsplan via media som gör sitt till. Men även religion!
Pat Condell får lägga slutordet här;

1 kommentar:

Erica sa...

han är så jävla bra. vad hade man inte gett för att kunna sitta o hålla låda sådär? fantastiskt.