onsdag, april 23, 2008

Vad skall man säga...?

Om mitt förra inlägg hade rubriken "vad kan man göra?" så måste rubriken till den här filmen bli - Vad skall man säga? Man måste nog förmoda att de är tränade att göra detta - flera av dom målar samma sak flera gånger. Och man får hoppas att de inte har blivit plågade att göra det utan faktiskt gillar detta.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Max, du hoppas alltså på en intellektuell elefant som gillar att måla? Nån idé vad Mr elefant kan ha för lektyr på sängbordet? Dostojevskij?
Nä, det är nog snarare så att asiaterna, som inte gjort sig kända för blödighet, stoppat upp en strömstav i röven på'n och på så sätt lotsat fram honom till önskat resultat. Vill man vara "fin" för man lida pin. (Gammalt djungelordspråk)

Max sa...

Ja, tyvärr är det nog så...

Erica sa...

hoppas inte det :(

Anonym sa...

Hur det än förhåller sig så känns det bra att en elefant kan måla bra mycket bättre vad jag själv klarar av. Mitt innertak behöver för övrigt målas om, då kanske ett samtal till Borås djurpark är på sin plats. Vet ni om de har elefantöron på menyn där, eller är det Kolmården som gäller? Det är väl bättre att de kan fixa mitt tak än att bara stå och vantrivas?

Elefantmannen Lockson

Anonym sa...

Varför inte testa med en elstav du också, Locket? Innetaket målat i ett huj! : D

Anonym sa...

Elstav har jag inte testat ännu! Det kanske kan vara något!

Locket