tisdag, april 20, 2010

Här får ni skoj

Ja, det är ju en förjävla trist blog detta, så då får jag väl sätta in en bild som är lite rolig - tycker iallafall jag.
Skratta nu då, för fan! ;-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Här e skissen Abby. Sätt fart på din fejjan, skapa en vänlista, lägg en länk till dina blogginlääg så ska du se på ringar på vattnet. Komigen nu!
Svenningsson

Max sa...

Halloj Svenningsson!
Ja, det där är nog ett sätt att skapa ringar på vattnet - och en idé att noga fundera på. "Fejjan" är inte riktigt min grej... änna... ännu.
Däremot så jobbar jag och en polare, tillsammans med ett nätverk av personer på lite andra grejer som förhoppningsvis inom kort kommer att kunna ses av ett större antal människor än de som frekventerar denna blogg.
Min blogg är ju ett litet vattenhål för min del, jag skriver här lite då och då när viss ånga behöver lättas - och faktum är att jag tycker det är kul att någon överhuvudtaget går in här och kikar titt som tätt.
Jag tar inte så allvarligt på att de flesta inte tycker som jag, eller rättare sagt att människor inte har samma uppfattning som jag om vad som händer omkring oss. Det är därför jag oftast bäddar in mina inlägg i en lätt ironisk atmosfär - för att liksom visa; så här tycker jag - läs om du vill, och gillar du det inte så är det OK för mig.
Inläggen går i perioder - ibland är det roligt tjafs och lite knasiga grejer om musik och annat kul. Ibland är det lite allvarligare stuff - i samband med någon/några artiklar eller liknande. En intressant grej att notera är att det ofta är de lite "allvarligare" inläggen som genererar mest kommentarer - de väcker någon slags ilska, eller vad man nu skall kalla det, och för en del kanske dessa inlägg känns provokativa - eller bara helt enkelt... jobbiga i största allmänhet.
Jag har ingen agenda alls, är faktiskt inte ute efter att förändra något - utan lyser bara med en ytterst svag ficklampa i ganska mörka hörn där jag tycker att det ligger oerhört intressanta grejer att fundera över... I alla fall på den här bloggen, som uttrycksmedel.
När jag tar del av ocensurerade nyheter så får jag en känsla av att det är synd att sitta på så talande information, och hålla käft - jag länkar alltså inte till alternativa nyhetsartiklar för att någon annan skall bli övertygad om något de inte har kunskap eller intresse om - utan för, om intresse möjligtvis finnes, att visa att det finns andra sätt att tänka och betrakta sin omgivning på. That's it, really...

Anonym sa...

Du ser! Man behöver inte krångla till det! En bild på Stormongot som Alfred E Neumann sitter som pecken i Greta!

En nöjd och glad Locket