fredag, januari 26, 2007

En reviderad världskarta

Världskartorna i skolbarnens läroböcker är ifrån 40-talet ungefär. Vetenskapen hävdar fortfarande att de första högstående civilisationerna på Jorden uppstod i början av 2 000-talet f.kr. och att ett fåtal pyttesmå benfragment från en liten apa, en tvärhand hög, kallad Lucy bevisar att hon är urmoder till oss alla. Giza-pyramiden/erna är givetvis 2 500 år gamla och enbart ett uttryck av storslagen lekfullhet och en egen gravplats för en Farao med storhetsvansinne...

Det finns i och för sig ingen officiell historia nedtecknad av människor, tidigare än från områdena runt kusterna i södra, nuvarande Irak och Iran - just runt cirka 2 000 år f.kr. - och därför är det med bestämdhet bevisat att kulturer inte på något vis har kunnat existera innan dess.

Vad vetenskapsmännen undanhåller oss är att det finns massor av bevis för mycket tidigare och långt mer framstående högkulturer som uppstått, blomstrat och fallit. Consensus tillåter inte dessa bevis att nå en bred allmänhet. Det är uppenbarligen farligt, av någon anledning.

Därför är det med glädje som jag kan presentera en världskarta som kommit fram i dagens ljus, en sann och med verkligheten överensstämmande karta, som även den är undanhållen allmänheten.

Klicka på kartan för större bild.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Liten rättelse Abby, pyramiderna vid Giza var över 2 000 år redan på romartiden.

Max sa...

Ja, du ser vad snurrit de blir. Jag glömde nog nåt f.kr eller så... Det spelar hur som helst ingen roll för pyramiderna är långt äldre än några tusen år, som egyptologerna tror.