torsdag, januari 04, 2007

I religionens sanna anda... Amen

Här är två klipp som visar på hur fruktansvärt människor beter sig i religionens kloförsedda grepp. Det första visar en amerikansk pastor, förkunnare eller vad man nu skall kalla idioten, som så till den milda grad har hetsat upp sig att han förefaller vara skitfull. Vad som kan vara förmildrande är att han och gänget ändå skrattar och verkar ha kul, men lite djupare än så är det hela tragiskt och beklämmande. Dessa är de människor (?) som har ett starkt fäste i USA och som håller chefschimpansen om ryggen och ser till att resten av Jordens befolkning noggrant skall passa sig, vad de säger och tycker.
Är detta enbart en amerikansk vind som blåser?
Nejdå, vi har vår egen demon (bland många andra) här i Sverige. Klipp två visar hur Ulf Ekman från Livets Ord bär sig sig åt vid en av deras sammankomster.
Trots att klippet egentligen borde mana till ett hjärtligt gapskratt så skall ni veta att här ser vi en fullfjädrad psykopat i sitt absoluta esse.
Psykopater brukar vi oftast se som massmördare och pedofiler som sitter på kåken och undrar vad dom gjort för fel. Dessa är de lamaste och sämst beställda psykopaterna. De riktigt slicka psykopaterna märker vi inte ens. Dom finns högt upp i sammhällsordningen; chefer, politiker och många andra som dagligen lurar skjortan av vanligt folk.
Psykopater är inte människor i ordets rätta mening, de har ingen själ och kan således inte känna och tänka som vi andra besjälade varelser. De har ingen empati och beter sig därför helt skrupellöst mot andra, stjäl och lever på negativ energi som de konsumerar så som vi andra äter och dricker normal föda.
I klippet ser vi Ekman ranta och rejva som vore han besatt värre än Linda Blääh i Exorcisten. Jag ger mig fan på att han har ett fullfjädrat praktstånd hela tiden, och fyrar av den ena gräddiga laddningen efter den andra rätt i kalsongerna. Inte för att Jehova suger kuken på honom, utan för att han beräknande tänker på hur mycket stålar (och negativ energi) han tillskansar sig och sina överordnade för varje tungotalande harang han dräper av. För du tror väl inte han är bossen i företaget? Nej, han, precis som vingmuttern Bush, har en strikt maktelit ovanför sig, snyggt och prydligt gömd i det fördolda.
Någon... bevare oss. Amen!

2 kommentarer:

Almse.D sa...

intressanta små filmer! Frågan är vad som är att föredra minst:den kristna högern eller bokstavstrogna islamfundamentalister?

Almse.D (agnostiker)

Max sa...

Guds existens är inte möjlig, som agnostikern sade...
Jag lägger inte locket (;-) på!
All reglerad religion, dogmatisk, monoteistisk - vilket namn den än har - åker däremot i soptunnan, med ett blytungt cemetlock på, för min del.
Skriv gärna mer Lo... Almse.D!