torsdag, april 19, 2007

Gömda diskussioner

För alla nytillkomna titt... läsare vill jag säga att det pågår riktigt sköna diskussioner i kommentar-sektionerna under/bakom de senaste posterna. Där divideras långt mer intressanta saker än något jag skriver här på sidan!
Mycket bra! Ös på, för fan!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hörrö Max!!

Fråga: Kommer SWaA komma på CD?? Jag vill gärna ha tag på den... men inte på 128kbs MP3... Ni skulle fixa så det var bättre kvalitet eller FLAC (komprimerat ljud utan ljudmässig förlust).

Nå, ska du mångla på mig en singel??? Eller...

Anonym sa...

Ang. Gömda diskussioner! Du skall veta det Max att du med ditt relativt nakna sätt som du utelämnar ditt privata tyck och tänk uppskattas. Det får en själv att kanske ha ett mer självkritiskt förhållningssätt till hur man uppfattar saker och ting. Och även om du emellanåt åker på en och annan snyting så skall du veta vi som skriver har väldigt kul. Inte just för att det är du som blir utsatt utan främst för hur du skriver, uttrycker dig och formulerar din, för min smak, lysande humor som serveras rätt upp och ner samt icke desto mindre med mycket värme. Så det är bara för dig att med oförminskad frenesi fortsätta att skapa dina små mästerverk.
Locket

Max sa...

Ehum... Tack! Jo, jag skall nog fortsätta betraktelserna - men klä dem i något annan form så att det inte blir så gnälligt - har dock inte på något sätt ändrat uppfattning om saker och ting!

Anonym sa...

KAMOUFLAGE?...SATURDAY