torsdag, augusti 30, 2007

0% intresse

Halloj! Här är två artiklar som kommer att få, låt mig gissa... hm... noll procent feedback. Men, what the fuck, jag lägger dom här ändå, bara för att jag kan och vill, så får dom ligga och glimma som osedda diamanter...
Artikel 1

Artikel 2

6 kommentarer:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Lustigt nog har Gore Vidal skrivit filmmanus till en omtalad Caligulafilm från 1979. http://en.wikipedia.org/wiki/Caligula_(film)
Jag ska inte bli långrandig utan kort säga att hans sakkunskap där inte imponerar. Snarare ett skräckexempel på fritt fabulerande med mycket få verkliga stödpunkter.

Max sa...

Självklart...

Anonym sa...

Javisst är jag tröttsam! Förstår att du tycker det. Det är t o m så att jag tycker det själv. Sorry, men min association till Vidal är just hans Caligulamanus och vad gäller Caligula råkar jag vara hyvsat inläst – Vidal inte. Iallafall visade han det inte i sitt manus. Tvärtom underblåser han mustigt just det som jag i min "bok" ämnar kapa vid fotknölarna ; hästknulleri och dylikt. Och med detta sagt ska jag inte trötta dig ytterligare.

Max sa...

Jag blir inte trött, utan upprymd... på nåt konstigt vänster...
Men nu handlade inte artikeln om Calle utan om utbildningsmisären i staterna.

Men det sprider sig... kolla ny post på bloggen idag!

Anonym sa...

Visst, är det en annan topic men du vet hur det är om någon blåser trovärdigheten i ett tidigt skede. Svårt att reparera det.

Men, jag tror dig. Trots Vidal : )
Att se amerikanare försöka peka ut USA på kartan är ju stor underhållning, eller ge dem allmängiltiga frågor som inte snurrar kring deras egna navel.