måndag, augusti 06, 2007

Semestern är slut



Kolla Keef alltså, vilken snubbe! Det är ju bara så att han är stenhård inifrån och ut.
En grej bara, och det är öronen - när man ser dom så fattar man lite bättre varför han ramlade ner från ett träd... (tack RR.)

Ja, nu är ju årets höjdpunkt avklarad, semestern alltså... Den tid på året då man liksom nästan kan tänka sig att knäppa händerna och blicka uppåt i någon sorts förfrågan om det kan få lov att bli ett par tre soliga dagar, gärna i rad. Men se det gick inte. Makterna vred ur sina pissblöta kallingar i styvt sex veckor i sträck. Sedan om det blev någon solchans var det i timmar och minuter man fick räkna.
Strax efter midsommar gjorde jag en väderprognos; Konstant regn och blåst t.o.m. den 6 augusti. Det stämde på pricken. Idag är det dessutom den första dagen på hela sommarhalvåret som det inte blåser styv kuling. Jag har även noterat att de dagar då solen lyckats tränga igenom har det varit molnigt antingen på för- eller eftermiddagen - alltså; inte en hel soldag på hela sommaren... förrän idag säkert...

Ja, va fan, skit vare med detta. Nu ligger ett nytt spännande jobbår framför en och bloggen skall väl sakta tina upp!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Stormy weathers!

Så sant, så sant, du bistre magistermetrolog...

Finns inte mycket att tillägga till denna uttömmande beskrivning av vad som lätt fajlas under kategorin "Sommaren som (väder)Gud glömde".

Å andra sidan...; " - Bara man får vara tillsammans så klarar vi lite skitväder, eller hur ungar..?".

Näe boys..., fram med grillmaterialet; flotta köttstycken, tiger sauce och smoke eyed-marinader, pråliga hjärnbarksdrinkar och lite Abbey Meduza i bandar'n så ska vi nog få till ett riktigt sju-hevletes partaj som jagar alla koboltblå väderspänningar och åsksymfonier all världens väg.

Ill wind, blow away... 'cause there ain't no cure for th'summertime bluuuuuuueeeeeeees!

Erica sa...

I know what you mean, jag har på skoj sagt till folk när dom klagar på vädret att vänta bara tills min semester är slut, då kommer det fina vädret! Å mycket riktigt!!
Varför????

Anonym sa...

När blir det grillfest i Torslanda då?

Max sa...

När solen är framme och vi är lediga dagen efter

Anonym sa...

När är det då?

Anonym sa...

spana in dom här semesterfirana da:

http://www.youtube.com/watch?v=inA-36YRV0Y&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Eforteantimes%2Ecom%2Fblogs%2Feditorial%2Dblogs%2Fnews%2F

kan va gött att de faktiskt e över i bland...

sT Or m