söndag, augusti 19, 2007

UFO?

Det är fantastiskt vad duktiga människor är på att få till specialeffekter på sina filmer. Effekter som för bara några år sedan skulle kostat multum kan man uppenbarligen fixa till själv nu.
Ufo-fenomenet är intressant tycker jag. Man går liksom och väntar på det där slutgiltiga beviset.
Filmen nedan är väl med största sannolikhet fejkad - men är läcker att spana in. Tänk om...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Wow!

Anonym sa...

Tänk om det här är det slutgiltiga beviset då??? Ser minst sagt övertygande ut. Kan i sammanhanget tillägga att min farmor och farfar har upplevt något liknande och på nära håll. Och, believe me, de har/hade inte den humorn att de skulle hitta på nåt sånt.

Max sa...

Ja, tänk om det är det slutgiltiga beviset. Inte så troligt dock, tyvärr.
Faran med den här typen av filmer (om den då inte ÄR riktig) är att när the real thing äntligen dyker upp är det ändå ingen som tror på det.
Jag kan då tänka mig att dessa fejkade filmer är planterade just för att folk inte skall ta det så allvarligt - samtidigt som det är en konditionering av folks sinnen - alltså att vänja folk vid fenomenet sakta, sakta i små portioner.
Damage Controll kallas denna typ av "planterade" filmer från högre nivå. Precis som med vansinniga lagar som beslutas över våra huvuden - finns det några mycket högt upp som anser att människor ännu inte är redo för... the real thing

Anonym sa...

Att locket läggs på har man ju hört tidigare. En Apollofärd (den som det blev något fel på: "Houston, we have a problem") lär varit omgiven/bevakad av ufo:s.
Fast ser man det live, så tror man nog på det, som nämnda farmor och farfar. (Det lustiga var att de berättade vad de sett och sedan var det bra med det. Inget mer funderade kring det. Molto strano.)

Tänk den dan då Jesus kommer tillbaka. Vem ska tro på det?!! Bergis inte de som tillbett honom i snart två tusen år.

Anonym sa...

Snälla Ziggyrette, jag vill höra vad farmor och farfar var med om. Det skulle vara väldigt intressant att höra vad en "förstahandskälla" har att säga om sånt här. Den här typen av historier brukar alltid vara "min arbetskompis syrras pojkvän klasskamrats farsa såg ett ufo en gång..." och då kan man ju ge sig fan på att historien har samma sanningshalt som råttan i pizzan.