onsdag, februari 07, 2007

...Och Gud väljer sida och delar ut land

Jaha, hur skall dom ha det kan man undra? Just nu pågår ett förintelsekrig nere i mellanöstern. Alltfler länder skall invaderas och bombas till småsmulor. Chefschimpansen babblar om Gud och terrorister och vill utrota alla muslimer. Den Brittiske BögLorden Blair klappar förtjust händerna och lägger en sats i brallan. Men framför allt är nog Premiärministern, vad fan han nu heter, i Israel jävligt nöjd. Han äger ju både England och USA och får dessa länder att göra det smutsiga jobbet åt honom.
Religion är ju den gemensamma nämnaren i detta krig, men George och Tony kanske skulle ta sig en titt på klippet nedan och lyssna på vad deras arbetsgivares undersåtar har att säga om västerländernas kristna religion och gud. Jesus får sig en släng av sleven också.
Vi ser och hör alltså några, speciellt en Israelisk slyngel säga sina sanningar. Spolingarna befinner sig på ockuperad Palestinsk privat mark när ett brittiskt filmteam skall göra ett reportage...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Som du säkert vet så var det långt gångna planer på att staten Israel skulle ligga i Paraguays djungler. Men i sista stund så blev det som det blev, och med facit på hand så hade vad som helst varit en förbättring!
Locket

Max sa...

Det finns en plan där...